Altid Vikar

EN VIKAR ER BILLIGERE END OVERARBEJDE

En vikar er billigere end overarbejde. Uanset hvad mange tror, så er der mange fordele ved at benytte en pædagogiske eller en sundhedsfaglig vikar, frem for at presse en fast medarbejder til at arbejde ekstra.

Ikke mindst økonomiske fordele. Det er ca. 100,- kr. billigere i snit pr. time, at bestille en vikar fra Altid Vikar, end at bede en fast medarbejder om at arbejde ekstra.

Antallet af sygemeldinger på grund af stress og udbrændthed er stigende inden for velfærdsområdet – alt imens institutionerne forsøger at få hverdagen til at fungere uden brug af ekstern hjælp. Det går ud over dem vi skal passe allermest på – vores mest udsatte borgere på bosteder og herberg rundt om i hele landet.

Det dur ikke i længden. Arbejdsmarkedet har brug for en strategisk pulje af gode vikarkollegaer, der kan træde til og skabe ro i hverdagen, når sygemeldinger og fravær melder sig.

Vikarer er en del af løsningen på arbejdskraftmangel inden for velfærdsområdet. Vikarer er ofte dem, der fleksibelt træder til når andre ikke kan. Med et solidt korps af vikarer er branchen med til at fastholde fagfolk i faget – frem for at de søger nye veje inden for andre fagområder.

Tallene er beregnet ud fra FOA’s Lønmagasin for kommunalt ansatte. Du kan finde magasinet her.

Yderligere oplysninger kontakt vores booking på 70444404.

Scroll to Top

Book an appointment