Altid Senior Vikar

Grandfather Teaches Grandson to Read at Library

Altid Senior Vikar er for dig, som er blevet lidt ældre og formentlig gået på pension – men som stadig har lyst og energi til at arbejde på en ny og anderledes måde.

Som pensionist må du supplere din pension med lønindkomst på 122.000,- kr. om året – uden at du trækkes i din pension. Det betyder i praksis mulighed for at tjene op til ca. 10.000,- kr. ekstra om måneden. 

Din basisløn bliver på 155,- kr. i timen. Ved at arbejde blot en dag om ugen kan du tjene ca. 60.000,- kr. pr. år. 

Vi skaffer jobmuligheder til dig i daginstitutioner, børnehaver og SFO’er i det meste af midt og Nordsjælland. Vi sørger for alt det praktiske hele vejen frem til din jobstart.

Som vikar hos Altid Senior Vikar vil du kunne fortsætte et arbejdsliv på dine egne premisser.

Du skal dog kunne arbejde én enkelt dage om ugen. Men du kan også vælge deltid over en periode, eller sågar fuldtid – hvis det skulle passe til dig. Kort sagt få et job, hvor du selv bestemmer.

Som Altid Senior Vikar kan du bl.a. få job på Daginstitutioner, Børnehaver og i SFO’er.  

Har du allerede erfaring fra børneområdet kan du også arbejde med inklusionsbørn, som har ekstra behov. 

Måden hvorpå vi finder opgaver til dig er enten ved at du fx tilknyttes nogle daginstitutioner med faste vagter, eller at du arbejder som (alm.) vikar i et geografisk område du selv har været med til at afgrænse

Opgaverne er meget forskellige i en moderne daginstitution, men de indbefatter alle sammen, at du skal hjælpe børnene med at få en bedre og mere indholdsrig hverdag.

Altid Senior Vikar er ikke et skånejob eller et offentligt jobtilbud. Det er et rigtigt arbejde med de muligheder og begrænsninger, der ligger i det. 

Selvfølgelig skal Altid Senior Vikarer kunne deltage i det daglige arbejde på institutionen med tur-aktiviteter, læse, lege, hygge, spise og hygiejne. Men der er også forståelse for at Senior Vikarer ikke løber 100 meter løb, klatrer i træer og spiller fodbold.

Grandmother and grandson hug and laugh as they watch the book. Sunny day. Selective focus.

Sådan bliver du Senior Vikar:

Send en mail til kontakt@altidseniorvikar.dk. Vi kvitterer for modtagelsen og indkalder evt. til et informationsmøde, eller til en jobsamtale. Har du brug for pensionsrådgivning, eller en økonomirådgivning i processen, har vi en aftale med BoFinans i Hillerød – ved Ina Vilbroe Larsø. Første møde med Ina er gratis for Altid Senior Vikarer.

Efterhånden som vi åbner nye byer for Altid Senior Vikar afholder vi informationsmøder. Du vil selvfølgelig blive indkaldt, hvis du har udtrykt din interesse.

Scroll til toppen