Altid Vikar

Altid Senior Vikar

Bliv lidt længere ...

Er du senior og ønsker du job inden for det pædagogiske eller sundhedsfaglige område, 
så bliv seniorvikar hos os

Ønsker du at blive længere tid på arbejdsmarkedet?

Alle gode kræfter hjælper til

Altid Senior Vikar er for alle de ressourcestærke mennesker, der er blevet lidt ældre og evt. gået på pension. Eller bare ønsker at blive længere tid på arbejdsmarkedet. Seniorvikarer står til rådighed præcis som de selv ønsker det. Men med en enkelt vagt om ugen kan man faktisk tjene ca. 5.000 kr. ekstra om måneden.

Eigil er seniorvikar

Selvbestemmelse og samvær med andre mennesker

Som seniorvikar kan det være en tryghed at vide, at du selv bestemmer, hvornår du vil arbejde og i hvilket område. Se video med Eigil om fordelene ved at være seniorvikar. Det handler både om selvbestemmelse og samværet med andre mennesker.

- energi og hjertet på rette sted.

Her er der brug for dig

Der er især brug for dig i børnehaver og på bosteder for psykisk sårbare eller borgere med et handicap. Der er brug for især faglærte og medarbejdere med erfaring, men også seniorer fra andre brancher kan bidrage. Bare du stadig har lyst, energi og hjertet på rette sted.

Sådan bliver du
Altid Senior Vikar

1) Skriv en mail til os på kontakt@altidseniorvikar.dk, hvis du ønsker at komme forbi til en samtale – så inviterer vi dig.

2) Du kan også ringe på 70444404 og søge job som Altid Senior Vikar.

3) Eller du er velkommen til at udfylde vores ansøgningsskema på hjemmesiden, så har vi alle relevante oplysninger inden en samtale.

4) Aktuelt afholder vi et informationsmøde om Senior Vikar netværket tirsdag den 4. juni kl. 13.oo, på adressen Huholt 2A, 6400 Sønderborg. Send en mail på michael@altidgruppen.dk, hvis du vil med.

Scroll to Top

Book an appointment