Altid Senior Vikar

Grandfather Teaches Grandson to Read at Library

Altid Senior Vikar er for dig, som er blevet lidt ældre og formentlig gået på pension – men som stadig har lyst og energi til at arbejde på en ny og anderledes måde.

Som pensionist må du i 2022 supplere din pension med lønindkomst på 122.000,- kr. om året – uden at du trækkes i din pension. Det betyder i praksis mulighed for at tjene op til ca. 10.000,- kr. ekstra om måneden. 

Ved at arbejde blot en dag om ugen kan du tjene ca. 60.000,- kr. pr. år. 

Vi skaffer jobmuligheder til dig på bl.a. Bosteder og Daginstitutioner – herunder vuggestue, børnehaver og  SFO på Sjælland og i Sønderjylland. Vi sørger for alt det praktiske hele vejen frem til din jobstart.

Som vikar hos Altid Senior Vikar vil du kunne fortsætte et arbejdsliv på dine egne premisser.

Du skal dog kunne arbejde én enkelt dage om ugen. Men du kan også vælge deltid over en periode, eller sågar fuldtid – hvis det skulle passe til dig. Kort sagt få et job, hvor du selv bestemmer.

Som Altid Senior Vikar kan du bl.a. få job på Bosteder, Vuggestue, Børnehaver og i SFO’er.  

Har du allerede erfaring fra fx. børneområdet kan du også arbejde med inklusionsbørn, som har ekstra behov. 

Du er selv med til at afgrænse et geografisk område du har lyst til at arbejde i.

Altid Senior Vikar er ikke et skånejob eller et offentligt jobtilbud. Det er et rigtigt arbejde med de muligheder og begrænsninger, der ligger i det. 

Selvfølgelig skal Altid Senior Vikarer kunne deltage i det daglige arbejde på arbejdspladsen. Men der er også forståelse for at Senior Vikarer ikke løber 100 meter løb, bærer på tunge løft, klatrer i træer eller spiller fodbold.

Grandmother and grandson hug and laugh as they watch the book. Sunny day. Selective focus.

Sådan bliver du Senior Vikar:

Vi har altid åbent hus, hvis du ønsker at komme forbi til en briefing om seniorarbejde. Skriv til os, hvis du ønsker at komme forbi – så inviterer vi dig. 

Send en mail til kontakt@altidseniorvikar.dk