Altid Senior Vikar

Mangler du personale i din daginstitution og bøvler du med mangel på ressourcer? Så book en Senior Vikar. Du kan booke helt ned til 3 timer. Ring til booking på 70444404.

I Altid Senior Vikar har vi nu ansat over 150 modne og livskraftige seniorer til at løse opgaver i bl.a. SFO,vuggestuer og børnehaver.

Nogle seniorvikarer har omfattende faglig baggrund inden for det pædagogiske. Andre seniorvikarer er uddannet i andre brancher, men bidrager gerne som pædagogiske medhjælpere

Senior Vikarer er fleksible og kan bookes ned til 3-4 timer eller som en helt alm. arbejdsdag.

Få adgang til vores seniorer og book din nye seniorvikar på telefon 70444404 eller kontakt@altidvikar.dk.

Grandfather Teaches Grandson to Read at Library

Altid Senior Vikar er for dig, som er blevet lidt ældre og formentlig gået på pension – men som stadig har lyst og energi til at arbejde på en ny og anderledes måde.

Som pensionist må du i dag supplere din pension med lønindkomst  – uden at du blev trukket i din pension. De fleste pensionister (hos os) nøjes dog med at arbejde et par dage om ugen, hvorved de tjener ca. 10.000,- kr. ekstra om måneden. 

Vi skaffer jobmuligheder til dig på bl.a. Bosteder og Daginstitutioner – herunder vuggestue, børnehaver og  SFO på Sjælland og i Jylland. Vi sørger for alt det praktiske hele vejen frem til din jobstart.

Som vikar hos Altid Senior Vikar vil du kunne fortsætte et arbejdsliv på dine egne premisser. Kort sagt få et job, hvor du selv bestemmer.

Som Altid Senior Vikar kan du bl.a. få job på Bosteder, Vuggestue, Børnehaver og i SFO’er.  

Har du allerede erfaring fra fx. børneområdet kan du også arbejde med inklusionsbørn, som har ekstra behov. 

Du er selv med til at afgrænse et geografisk område du har lyst til at arbejde i.

Altid Senior Vikar er ikke et skånejob eller et offentligt jobtilbud. Det er et rigtigt arbejde med de muligheder og begrænsninger, der ligger i det. 

Selvfølgelig skal Altid Senior Vikarer kunne deltage i det daglige arbejde på arbejdspladsen. Men der er også forståelse for at Senior Vikarer ikke løber 100 meter løb, bærer på tunge løft, klatrer i træer eller spiller fodbold.

Grandmother and grandson hug and laugh as they watch the book. Sunny day. Selective focus.

Sådan bliver du Senior Vikar:

Bliv en del af Altid Senior Vikar i Nordsjælland. Kom til INFORMATIONSMØDE i Hillerød den 29′ februar. Vi har brug for Seniorer over 55 år, der har erfaring fra velfærdsområdet og som ønsker at arbejde lidt indimellem. Du er meget velkommen også selv om du er pensionist. Vi har ingen aldersdiskriminering. Seniorer der kan og vil, er velkommen. Mødet finder sted torsdag den 29′ februar kl. 11.00 til 12.30 på vores adresse på Markedsstrædet 12. 3400 i Hillerød.

Tilmelding ring på 25344404.

Sådan bestiller du en Senior Vikar:

Ring til 25344404 (Michael) og bliv registreret, eller kontakt vores booking direkte på 70444404. Skriv til kontakt@altidseniorvikar.dk, hvis du gerne vil ringes op.