Altid Senior Vikar

Grandfather Teaches Grandson to Read at Library

Altid Senior Vikar er for dig, som er blevet lidt ældre og formentlig gået på pension – men som stadig har lyst og energi til at arbejde på en ny og anderledes måde.

Som pensionist må du supplere din pension med lønindkomst på 122.000,- kr. om året – uden at du trækkes i din pension. Det betyder i praksis mulighed for at tjene op til ca. 10.000,- kr. ekstra om måneden. 

Din basisløn bliver på 155,- kr. i timen. Ved at arbejde blot en dag om ugen kan du tjene ca. 60.000,- kr. pr. år. 

Vi arbejder lige nu på, (i første omgang), at skaffe jobmuligheder til dig i daginstitutioner, børnehaver og SFO’er i Nordsjælland. Vi sørger for alt det praktiske hele vejen frem til din jobstart.

Som vikar hos Altid Senior Vikar vil du kunne fortsætte et arbejdsliv på dine egne premisser.

Du skal dog kunne arbejde én enkelt dage om ugen. Men du kan også vælge deltid over en periode, eller sågar fuldtid – hvis det skulle passe til dig. Kort sagt få et job, hvor du selv bestemmer.

Vi kommer til at stå for alt det praktiske, du skal blot ringe og tilmelde dig, det er helt uforpligtende.

Som Altid Senior Vikar kan du bl.a. få job på Daginstitutioner, Børnehaver og i SFO’er.  

Har du allerede erfaring fra børneområdet kan du også arbejde med inklusionsbørn, som har ekstra behov. Vi har sat som mål, at vi vil forsøge at finde arbejde til dig i Hillerød kommune/ Nordsjælland som udgangspunkt. 

Måden hvorpå vi finder opgaver til dig er enten ved at du tilknyttes en daginstitution med faste vagter fx. én gang hver uge, eller at du “shopper” rundt mellem de institutioner, der har behov for Altid Senior Vikar. 

Opgaverne er meget forskellige i en moderne daginstitution, men de indbefatter alle sammen, at du skal hjælpe børnene med at få en bedre og mere indholdsrig hverdag.

Altid Senior Vikar er ikke et skånejob eller et offentligt jobtilbud. Det er et rigtigt arbejde med de muligheder og begrænsninger, der ligger i det. Selvfølgelig skal Altid Senior Vikarer kunne deltage i det daglige arbejde på institutionen med tur-aktiviteter, læse, lege, hygge, spise og hygiejne. Men der er også forståelse for at Senior Vikarer ikke klatre i træer og spiller fodbold.

Grandmother and grandson hug and laugh as they watch the book. Sunny day. Selective focus.

Sådan tilmelder du dig:

Første skridt: Start med at ringe til vores Altid Senior Vikar konsulenter på 25344404, eller send en mail på kontakt@altidseniorvikar.dk. Her får vi en snak om dine muligheder og vi gennemgår sammen dine vilkår. Har du evt. brug for en pensionsrådgiver eller en økonomirådgiver, så har vi en aftale med BoFinans ved Ina Vilbroe Larsø, som er økonomisk rådgiver. Første møde med Ina er gratis for Altid Senior Vikarer.

Andet skridt: Vi holder en ny rundt informationsmøder den 28. og den 29. oktober mellem kl. 10.00 – 11.00 på kontoret i Hillerød (Møllestræde 4. 1. sal.) hvor vi sammen gennemgår dine muligheder.

Tredje skridt: Vi mødes til din første vagt på institutionen, hvor du præsenteres for dine nye kollegaer.

Scroll til toppen