Altid Vikar

Seniorvikarer

Book børnenes favoritter

Vores seniorvikarer er populære i daginstitutioner og på bosteder. De giver ro, nærvær og balance i medarbejderstaben. Stort set alle seniorer bliver valgt som favoritter og træder gerne til, når andre ikke kan.

Nogle seniorer har relevant erfaring, andre ikke. Men fælles er, at alle har omfattende livserfaring, et stort socialt hjerte og lyst til at arbejde.

Kom til næste INFORMATIONSMØDE som vi afholder i Sønderborg den 4. juni. kl. 13.00 i Huholt 2A. 6400 Sønderborg.
Vi har brug for Seniorer med erfaring fra velfærdsområdet og som ønsker en tilknytning til arbejdsmarkedet på deres egne præmisser.
 
Har du baggrund inden for det pædagogiske område? Er du pensionist, på efterløn, seniorpension, førtidspension eller bare i pause fra arbejdsmarkedet, så hører vi gerne fra dig. Vi har ingen aldersdiskriminering.
 
Seniorer der gerne vil tilmelde sig skal sende en mail: michael@altidgruppen.dk
Altid Senior Vikar er ikke et skånejob

Vi forventningsafstemmer opgaverne

Altid Senior Vikar er ikke et skånejob. Det er et rigtigt arbejde med de muligheder og begrænsninger, der ligger i det. Men der er også forståelse for, at seniorvikarer ikke klatrer i træer, laver tunge løft eller løber forhindringsløb.

Vagter helt ned til tre timer

Fleksible seniorer hjælper i travle timer

Du kan booke en vagt helt ned til tre timer, fx når der er ekstra meget brug for hjælp. Seniorer er fleksible, også når det er kortere vagter, der aflaster jer i de travleste timer på dagen.

Scroll to Top

Book an appointment