Uddannelse og opkvalificering

Hos Altid Vikar betyder fagligheden blandt alle vores ansatte meget. Vi har og vil blive ved med at have dygtige medarbejdere. Derfor er Altid Vikars fokus på opkvalificering og efter- videreuddannelse af vores medarbejdere, en vigtig del, af den bæredygtige organisation vil ønsker at være. Vores fokus på opkvalificering kommer ikke kun vores vikarer til gode, men også de kunder vi dagligt servicere. Ved at sikre kvalificeret arbejdskraft til vores kunder, sikres den bedst mulige service og omsorg til de mange borgere, som dagligt er afhængige af os.  

Uddannelse

Altid Vikar har i samarbejde med SOSU H udviklet tre vikaruddannelser: Pædagogisk vikar til specialområdet, psykiatrien samt almen pædagogik.  
Disse uddannelser skal sikre at vores kunder altid modtager faglig og kvalificeret arbejdskraft fra Altid Vikar. Endvidere bidrager disse uddannelser til et kompetenceløft for de ufaglærte medarbejdere Altid Vikar beskæftiger. 

Kursuskatalog

Altid Vikar har udviklet et kursuskatalog hvor medarbejdere kan tilmelde sig relevante forløb. Ligeledes opsøger vi feedback fra vores kunder, med henblik på, altid at levere netop de kvalifikationer vores kunder efterspørger. Med andre ord, så levere vi den faglighed vores kunder ønsker 

Vores kursuskatalog indeholder blandt andet:  

  • Førstehjælp 
  • Magt og omsorg 
  • Arbejdet med laveffektive metoder – Low Arousal 
  • Konflikthåndtering 
  • Hygiejnebevis  

Altid Vikar udvikler hele tiden, i samarbejdet med U-Nord, nye om relevante kursusforløb. Ydermere opdaterer vi, på webinar, vores medarbejdere på ny relevant viden i samarbejde med dygtige fagpersoner, som anses for eksperter på deres fagområde.  

Altid Vikar står også til rådighed med vejledning og sparring til de af vores ansatte, som ønsker at efteruddanne sig eller påbegynde en kortere eller videregående uddannelse.  

Spørgsmål vedr. uddannelse – kontakt Knud Erik Hostrup på 27 11 51 60.

Scroll til toppen