Uddannelse og opkvalificering

Hos Altid Vikar betyder fagligheden blandt alle vores ansatte meget. Vi har og vil blive ved med at have dygtige medarbejdere. Derfor er Altid Vikars fokus på opkvalificering og efter- videreuddannelse af vores medarbejdere, en vigtig del, af den bæredygtige organisation vil ønsker at være. Vores fokus på opkvalificering kommer ikke kun vores vikarer til gode, men også de kunder vi dagligt servicere. Ved at sikre kvalificeret arbejdskraft til vores kunder, sikres den bedst mulige service og omsorg til de mange borgere, som dagligt er afhængige af os.  

Uddannelse

Altid Vikar samarbejder med SOSU H om forskellige uddannelsesaktiviteter.
Dette arbejde skal sikre at vores kunder altid modtager faglig og kvalificeret arbejdskraft fra Altid Vikar. Endvidere bidrager det til et kompetenceløft for de ufaglærte medarbejdere som Altid Vikar også beskæftiger. 

Kursusoversigt

Altid Vikar har udviklet et slags katalog hvor medarbejdere kan tilmelde sig relevante forløb. Ligeledes opsøger vi feedback fra vores kunder, med henblik på, altid at levere netop de kvalifikationer vores kunder efterspørger. Med andre ord, så levere vi den faglighed vores kunder ønsker 

Vores kurser indbefatter blandt andet:  

  • Førstehjælp 
  • Magt og omsorg 
  • Arbejdet med laveffektive metoder – Low Arousal 
  • Konflikthåndtering 
  • Hygiejnebevis  

Altid Vikar udvikler hele tiden. Derfor satser vi også på webinar og gå-hjem-møder med ny relevant viden i samarbejde med dygtige fagpersoner, som anses for eksperter på deres fagområde.  

Spørgsmål vedr. uddannelse – kontakt Christina på 25 14 44 04.