Altid Vikar

Book vikarer i hele landet

Hver dag. Døgnet rundt

Vi er blandt landets største pædagogiske-, sundheds-og psykiatrifaglige vikarbureauer, og vi løser opgaver alle steder, hvor der er behov for vores hjælp.

Som kunde har du på din egen side i vores personale- og vikarsystem mulighed for selv at oprette vagter, aflyse vagter hver dag, døgnet rundt. Du kan også godkende afholdte vagter, se statistikker m.m. 

Bedste match

Vi matcher bedste menneske til bedste menneske. Når vi får en opgave har vi en vigtig opgave med at håndplukke og finde den bedste vikar til opgaven ud fra nøgleordene kontinuitet og kvalitet. 

Nye kunder kan starte her

Det er helt uforpligtende at blive oprettet som kunde, bestille et møde eller at blive ringet op for at høre mere om, hvordan vi bedst kan hjælpe med vikardækning. Haster det, så ring til Booking mellem kl. 6-24 på 70 44 44 04.

office, business, accountant-620822.jpg

Book selv online

Har du brug for Altid Vikars hjælp, kan du nemt selv bestille en vikar direkte i vores personalesystem Temponizer eller på vores Altid Vikar app. Book vikar online

Vores værdigrundlag

Mennesket først

Vores værdigrundlag er mennesket først, og det betyder, at alle mennesker har ret til det bedst mulige liv. Derfor sætter vi altid en ære i at tilbyde den bedst mulige hjælp, der sikrer netop dette hos de mennesker, vi samarbejder med.

Læs mere

Scroll to Top

Book an appointment