Altid Vikar

Kvalitet, kontinuitet
og sikkerhed for levering

- et humanistisk vikarbureau

Vi investerer i virksomheden efter værdien ”Mennesket først”. Det betyder, at vi: Investerer i kvalitet i driften, så vi lægger os i selen for at kunne matche det bedste menneske (vikar) med det bedste menneske (borger).
 
Kontinuitet og kvalitet er vigtigste kriterier, for det giver størst tryghed for borgerne og institutionerne, at det er et huskendt menneske, der møder op fra Altid Vikar. Formentlig har landets største bookingafdeling pr. booket time med fagligt uddannede personalekonsulenter, der screener og ansætter alle vikarer ud fra personlige samtaler.
 
Har et menneske bag hver en proces lige fra ansættelse til match af vagter og til opfølgning på kvaliteten af leverancen. Her er ingen robotter eller processer, hvor der ikke er et menneske først inde over. Investerer i efteruddannelse for vores vikarer og opkvalificerer ufaglært arbejdskraft sammen med lokale uddannelsesinstitutioner.
 
Investerer i at få seniorer tilbage på arbejdsmarkedet for at give en tørn ekstra i velfærdsområderne. På et år har vi ansat 150 seniorvikarer i Altid Seniorvikar. Søgningen til at blive Altid Vikar er stor, fordi vi gør tingene på en anden måde og tilbyder vores medarbejdere fuld fleksibilitet og god løn.
Investering i Vækst og Kvalitet

Altid Vikar som Gazelle Virksomhed

Det er essentielt for os at investere i virksomheden både menneskeligt og i forhold til at udvide vores tilbud til vores samarbejdspartnere og kunder.

Vores forretningsmodel er, at vi leverer vikarydelser med kvalitet, kontinuitet og til konkurrencedygtige priser.

Altid Vikar vil gøre vores bedste i en foranderlig verden, hvor der er brug for at investere i at kunne levere velfærd til borgerne af høj kvalitet, også med det private erhvervsliv, som en del af løsningen.

I 2023 blev Altid Vikar, for anden gang i træk, kåret af dagbladet Børsen til at være en Gazelle virksomhed.

Scroll to Top

Book an appointment