Altid Vikar

UDBUD I KØBENHAVNS KOMMUNE

Altid Vikar skal hjælpe de mest sårbare i Københavns Kommune fra den 1. september 2024.

Altid Vikar har vundet et stort udbud om at levere erfarne pleje- og omsorgsvikarer til borgere med ekstraordinære behov i Københavns Kommune.

Det er en kæmpe opgave, og det er med den største respekt for Mennesket først, at vi som eneleverandør skal til at hjælpe landets største kommune med at give pleje og omsorg til de mest sårbare borgere inden for det psykiatriske og sundhedsfaglige område.

I Altid Vikar glæder vi os især over, at vi vandt, fordi vi tilbød den højeste kvalitet til prisen. Med grundværdien Mennesket først er vi vores store ansvar helt bevidst, og ser frem til at udfylde rollen med at levere meget erfarne og kompetente medarbejdere til borgere med ekstraordinære behov. Det er en helt særlig målgruppe, som vi kærer os om i Altid Vikar og ved, hvor stor betydning det har at have 100 pct. kontinuitet og leveringssikkerhed. Derfor kommer der også et ekstraordinært stort fokus på kvalitetssikring og samfundsansvar i forbindelse med rammeaftalen.

Det er langt fra en ukendt opgave for Altid Vikar, da vi som et af landets største pædagogiske, psykiatri- og sundhedsfaglige vikarbureauer er godt rustet til at støtte Københavns Kommune med erfarne pleje- og omsorgsvikarer blandt vores over 1.100 medarbejdere. Vi har gennem de seneste fem år udført en række sammenlignelige opgaver for kommuner og regioner rundt omkring i landet, både inden for psykiatrien, det socialpædagogiske og sundhedsfaglige område.

Altid Vikar vil gøre vores bedste, hvor der er brug for at levere velfærd af højeste kvalitet med det private erhvervsliv, som en del af løsningen. Vi har kompetencen, vi har ressourcerne, vi har de rigtige menneskelige værdier i alle led – og vi har viljen.

Vi ser frem til opgaven fra 1. september og de kommende fire år.

Til bosteder og institutioner med sårbare borgere:
Sådan bestiller du vikarer til Københavns Kommune eller andre kunder med udbudsaftaler, ring eller skriv til bookingen på 70444404 – booking@altidvikar.dk

Til vikarer:
Hos Altid Vikar søger vi efter en række forskellige faggrupper til opgaver i København og Nordsjælland. 

Søg job her

Mere om Altid Vikars udbudsaftaler med kommuner og regioner

Altid Vikar er, foruden aftalen med Københavns Kommune, også leverandør på rammeaftaler med Allerød Kommune, Frederiksberg Kommune, Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Odense Kommune, Region Sjælland, Aarhus Kommune inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område.

Scroll to Top

Book an appointment