Altid Vikar

PERSONALEKONSULENT TIL HILLERØD / AFTENVAGT

Vi søger en personalekonsulent til vores bookingteam i Hillerød. Dit arbejde vil bevæge sig i krydsfeltet mellem vikarbooking / personalehåndtering og kundekontakt / kundeopfølgning.
  
Vi søger snarest muligt en ny kollega til en fuldtidsstilling, til fast aftenarbejde på hverdage. Der kan forekomme enkelte helligdage. Arbejdstiden er fra kl. 16.00 til 24.00 på vores kontor i Hillerød.
 
  • Det er en forudsætning, at du har erfaring fra det pædagogiske område, eller fra det sundhedsfaglige område. 
  • Det er også en forudsætning, at du har prøvet at arbejde med kundeservice og med håndtering af mennesker og logistik. 
 
Lidt om dig.
Du har et godt og gennemprøvet kundeservice-gen og du er et positivt og imødekommende menneske, der elsker at tale i telefon med kunder og vikarer. Du kommer til at arbejde i en progressiv og dynamisk virksomhed, med masser af energi og spændende udfordringer. 
 
Det vil være en stor fordel, hvis du kender bookingsystemet; Temponizer. Du kan selvfølgelig også bruge Office-pakken og du taler og skriver flydende dansk. 
 
Vi tilbyder:
  • En vigtig rolle i en virksomhed, hvor mennesket altid prioriteres først.
  • En vigtig rolle i et dynamisk, voksende og engageret bookingteam.
  • En konkurrencedygtig løn.
  • Muligheder for faglig og personlig udvikling i en virksomhed, hvor vi har fokus på mennesker og trivsel.
  • Sygeforsikring, telefon og computer, mad & forplejning, samt parkeringsordning.
 
Du vil skulle arbejde fra vores nyindrettede kontor i Hillerød, hvor vi er 25 dygtige kollegaer. Altid Vikar beskæftiger samlet set 1100 vikar-medarbejdere fordelt over hele landet. Staben består fortrinsvis af pædagogiske, sundhedsfaglige og psykiatrifaglige medarbejdere.
 
Send ansøgning og CV. til vores HR-ansvarlige; Christina Hostrup – Christina@altidgruppen.dk inden den 16. juni kl. 23.59. Samtaler aftales umiddelbart herefter.
Scroll to Top

Book an appointment