Pressemeddelelse 3. september 2023.

Ny eneleverandør satser også på seniorer

Altid Vikar vil som eneleverandør af pædagogiske vikarer i Aarhus Kommune bl.a. satse på at ansætte seniorvikarer til at arbejde for velfærden.

Når Aarhus Kommune skal bruge pædagogiske vikarer til kommunens daginstitutioner, så kan de fremover forvente, at det med stor sandsynlighed også er en seniorvikar, der dukker op for at hjælpe til i børnehaven eller vuggestuen.

Det fortæller landets største pædagogiske vikarbureau, Altid Vikar, der netop har vundet et udbud på det pædagogiske område for Aarhus Kommune, som eneleverandør fra 1. december 2023 og fire år frem.

”Vi har stor succes med at levere seniorvikarer til børnehaver og bosteder hos vores eksisterende kunder, og vi har en meget høj leveringssikkerhed, fordi vores erfaring er, at seniorerne er særdeles fleksible, pligtopfyldende og sjældent syge”, siger direktør Knud Erik Hostrup, Altid Vikar.

Altid Vikar har over 1.100 vikarer, og ud af dem er ca. 150 medarbejdere seniorer i alderen 55 – 75 år. De er en eftertragtet arbejdskraft, som har favoritstatus på de institutioner, de arbejder på.

”Vores værdi er ”Mennesket først” og det gælder både borgere og medarbejderne.  Derfor ansætter vi alle vores medarbejdere til det pædagogiske, psykiatri- eller sundhedsfaglige område efter en grundig personlig samtale og screening. Vi kommer med empati, høj faglighed og er fleksible, så vi kan give borgerne den bedst mulige hverdag med huskendte ansigter, selv om der er fravær af det faste personale”, fortsætter Knud Erik Hostrup.

Virksomheden forventer at ansætte op mod 50 seniorvikarer og lige så mange pædagogiske og specialpædagogiske vikarer den kommende tid i Aarhus.

Altid Vikar blev Gazellevirksomhed i 2022 og leverer medarbejdere til alle slags pædagogiske og psykiatri- og sundhedsfaglige opgaver på institutioner i hele landet.

Yderligere oplysninger om udbud og Altid Vikar: Knud Erik Hostrup Knuderik@altidgruppen.dk 

Yderligere oplysninger om  seniorvikar: Projektleder Seniorvikar Michael Thage Wohlert på michael@altidgruppen.dk eller på telefon 25 34 44 04.

Pædagogisk, sundheds- og psykiatrifagligt vikarbureau.

  • Vi ansætter kun de bedste medarbejdere efter personlige samtaler.
  • Vi sikrer altid det bedste match mellem borger og vikar – gennem landets største bookingafdeling.
  • Vi har eget udviklet uddannelsesprogram, hvor vi løfter vores medarbejderes kompetencer.
  • Vi er landets største udbyder af senior vikarer, der arbejder på anderledes og fleksible vilkår.